Om os

NMK er startet i 1988 af Karin Mattson Kromann, som er uddannet fysioterapeut (MCSP). Vores udgangspunkt er derfor udstyr, som er velegnet til fysioterapeutisk behandling.

Vi startede med udstyr som er særligt velegnet til genoptræning (Bodyblade og Fitter), men senere er smertelindring (TENS), måling af muskelaktivitet (EMG biofeedback) og flere andre kommet til.

Fællesnævneren for vores valg af udstyr er at det skal være unikt; at det i design og/eller funktion adskiller sig fra, hvad du finder hos andre leverandører på det danske marked.

Mange af vore produkter er i høj grad interessante for træning af raske personer og vi sælger gerne direkte til klubber, foreninger og private. Det gælder for eksempel Fitter til træning af balance og styrke i navnlig underkroppen og Bodyblade til træning af koordination og styrke i overkroppen. Se i oversigten, hvilke produkter, der egner sig til hvilke sportsgrene

Læs mere

Desuden udlejer vi visse typer af udstyr til private, typisk U-Control apparater til muskeltræning i forbindelse med inkontinensbehandling og TENS apparater (smertelindring) også i forbindelse med fødsler.