CEFAR PRIMO PRO

APPARATET ER UDGÅET – kontakt os på tlf 40627738, hvis du har spørgsmål.

CEFAR PRIMO PRO er en stimulator udrustet til alle udfordringer! Her findes alle muligheder for dig som vil tilpasse behandlingen til rette indikation og patient. Høje krav på kvalitet kombineret med et brugervenligt design gør at CEFAR PRIMO PRO er meget enkel at bruge såvel for den med medicinsk uddannelse, som for patienten i hjemmet.

CEFAR EASY TOUCH™

Automatisk amplitude indstilling. Ved et enkelt knap tryk justeres amplituden automatisk. En funktion som forenkler brugen og sikrer at der opnås et optimalt stimuleringsniveau. Alt sammen for det bedste behandlingsresultat!

CEFAR FLOW TENS

Et forudindstillet program med en ny behagelig stimulering. Ved brug af begge kanaler samtidigt (fire elektroder) får patienten smertelindring samtidigt med en behagelig massage. Passer til ryg, nakke, hofter og skuldrer.

Programmerbar

Med CEFAR PRIMO PRO er det muligt at lave og lagre tre personlige programmer efter individuelle behov.

Baggrundsbelysning

En større skærm i kombination med indbygget belysning gør den lettere at se.

Blandet frekvens

Stimuleringsfrekvenserne skifter hver tredje sekund og høj- og lavfrekvent stimulering kombineres, hvilket måske kan give en effektivere behandling.

Automatisk funktionskontrol

For at øge sikkerheden for brugeren er CEFAR PRIMO PRO udrustet med en automatisk funktionskontrol. Hvis noget der opstår fejl med PCB (printed circuit board) kan stimulatoren ikke anvendes. I så fald vises et fejlsymbol på skærmen når du starter stimulatoren, hvilket betyder at stimulatoren er i stykker og skal serviceres.

Timer

Der findes en timer som gør det muligt at indstille behandlingstiden til mellem 0-60 minutter.

Opfølgningsfunktion

Opfølgningsfunktionen giver dig mulighed for at overvåge brugen af stimulatoren. CEFAR PRIMO PRO har to forskellige opfølgningsmuligheder:

A) Opfølgning af brugen af stimulatoren vist i timer og minutter med mulighed for at nulstille mellem forskellige brugere.
B) Opfølgning af total brug af stimulatoren vist i timer og minutter. Kan ikke nulstilles.

Program guide

Omfattende information om hvordan og hvornår programmerne skal bruges er inkluderet i brugsanvisningen. Her finder du også information om metoden og en elektrodeplaceringsguide med billeder for de forskellige behandlinger.

Program- og knaplås, pausefunktion: alle vigtige funktioner for både ordinerende og patient.

Leveres med 2 stk kabler, oplader, 2 stk genopladelige 1,2V batterier, hals strop, bælte klemme, opbevaringstaske

 

CEFAR PRIMO PRO