CEFAR TENS

Cefar TENS, TENS/NMES stimulator er en stimulator udrustet til alle udfordringer.

Her findes muligheder for dig som vil tilpasse behandlingen til rette indikation og patient. Høje krav til kvalitet kombineret med et brugervenligt design gør CEFAR TENS enkel at bruge for såvel den med medicinsk uddannelse, som for patienten i hjemmet.

CEFAR TENS er en 2–kanals stimulator der kan anvendes ved smertelindrende behandling (TENS) og muskelstimulering (NMES/EMS)

Cefar TENS 2-kanaler arbejder uafhængigt af hinanden og kan betjenes hver for sig. Brugere kan vælge enten det samme program i begge kanaler eller 2 forskellige programmer som kan anvendes samtidigt. Det giver mulighed for at behandle forskellige dele af kroppen eller kombinere TENS med NMES, muskelstimulering.

CEFAR TENS har 10 forudindstillede programmer + 5 programmer som er programmerbare, hvor der er muligt at lave og lagre personlige programmer efter individuelle behov.

Cefar TENS har indbygget Lithium-polymer batteri til direkte genopladning fra lysnettet. Hurtig og total opladning på under 90 min med en batteritid på 6 til 10 timers behandling afhængigt af de parametre der benyttes.

ØVRIGE FUNKTIONER

Overensstemmelse:

Registrerer hvor lang tid apparatet har været brugt (kan nulstilles), samt dets totale anvendelsestid.

Smerteregistrering:

Muligt at registrere patientens smerte før og efter behandling på en numerisk skala (1-10).

Låsefunktion:

Kan låse programmet for at sikre at patienten kun benytter det relevante program. Drejelig bælteclips således at stikket til ledningen er forneden eller foroven afhængigt af hvilken del af kroppen der skal stimuleres.

Akupunkturtilstand:

Den elektriske akupunkturindstilling skal kun vælges i forbindelse med behandling på klinik.

 

Apparat leveres med: 2 stk. kabler, oplader kabel, hals strop, bælte klemme, opbevaringstaske, brugervejledning.

BEMÆRK ELEKTRODER SKAL BESTILLES SEPARAT, INDGÅR IKKE VED BESTILLING AF CEFAR TENS.

 

CEFAR TENS sæt