Fitter (ProFitter)

Fitter er et enestående udstyr til kombineret træning af balance, koordination, styrke og kondition.

Fitter har været markedsført af NMK import siden slutningen af 1988 og har opnået en meget stor udbredelse blandt fysioterapeuter, samt på motionscentre, sportsklubber og firmasportscentre.

Fitter er lige anvendelig til alle former for træning, lige fra genoptræning efter skader, til forebyggende træning.

En oplagt mulighed er skitræning, hvilket ikke er tilfældigt, idet Fitter er udviklet af en professionel skiløber.

Konstruktionen, der er særdeles enkel og stabil, består af en base med to vanger, hvorpå der ruller en vogn. Vognen er belastet af op til 2+2 elastiske bånd af forskellig styrke, som på enkel vis kobles på vognens underside.

Vognen belastes idet der kompenseres for brugerens vægt og bliver derved stabil.

Forøges belastningen udover som kompensation for kropsvægt, trænes i højere grad styrke- og kondition.

Formindskes belastningen i forhold til det stabile leje, i forhold til kropsvægten, trænes i højere grad balance og koordination.

Vognen er forsynet med to fodplader, der er fastgjort i gummi, således at de kan flekse frem for alt indad (hvilket svarer til kantning af skien). Disse anvendes til træning af stående, sideværts bevægelser.

Desuden medfølger en polstret plade, som på enkel vis monteres ovenpå fodpladerne. Derved kan der laves en lang række forskellige siddende og knæstående øvelser, samt øvelser for arme og trunkus stabilitet.

Derudover kan Fitter forsynes med en hård plade ligeledes til montering ovenpå fodpladerne. Derved muliggøres yderligere øvelser i stående stilling. Denne plade anskaffes som ekstraudstyr.

Fitter giver langt flere træningsmuligheder, end man umiddelbart skulle tro ved første øjekast. Til inspiration leveres Fitter med en plakat med øvelser og en instruktionsvideo.

Priser

Fitter pro

Fitter pro og andet indhold