Fitter (Skifitter)

Med Fitter starter løjpen hjemme i din dagligstue

Træning på Fitter er det tætteste du kommer på løjpen, uden at være der!
Det er ikke tilfældigt at Fitter er velegnet til ski træning; den er nemlig lavet af Louis Stack, der var slalomløber på det canadiske landshold – indtil han kom til skade med sit knæ! Da han ikke kunne finde passende udstyr til genoptræningen opfandt han Fitter – siden kom han på det canadiske landshold af speed skiers!

Fitter giver dig muligheder for at træne balance og koordination – som intet andet udstyr ! Og fordi fodpladerne, du står på er individuelt ophængt i gummi kan de flekse. Det svarer til kantning af skien og gør at Fitter (næsten) opleves som “the real thing”. Desuden kan du indstille belastningen, så du kan “pukle” allerede hjemmefra…

Vi har markedsført Fitter i den danske sundhedssektor siden slutningen af 80′erne og den findes idag i så godt som alle landets fysioterapier, såvel private som på hospitaler, hvor den er en uundværlig del af genoptrænings- programmerne for “underekstremiteter”.
Men den er fuldt ud lige så velegnet til forebyggende (styrke-)træning. Derfor burde den være en fast del af enhver seriøs skiløbers træningsprogram.

Fitter koster fra 7.100 kr (inkl moms) – se prislisten

Mange penge? Det kommer jo lidt an på, hvordan man gør det op! Se for eksempel på det sådan her; hvad koster din skiferie pr. dag inkl. liftkort? 500 kr – 1000 kr? Hvis du ankommer toptrænet “direkte” fra din Fitter undgår du at være smadret på 2. og 3. dagen = fuldt udbytte = din Fitter er tjent ind inden 4. skitur!

– og så ser vi helt bort fra risikoen for alvorlige skader, hvor hele ferien ryger !

Men pyt, så får du jo alligevel lejlighed til at træne på en Fitter – henne hos fysioterapeuten…

Hvis du slår dig sammen med et par andre seriøse entusiaster er den hurtigt tjent hjem!

Priser

Fitter ski